Dua penumpang ‘sepi’ di belakang, pemandu teksi tak sangka mereka rakam p0rn0

POLIS kini sedang memburu satu pasangan yang didakwa merakamkan aksi mereka melakukan hubungan seks di dalam sebuah teksi di Bangkok dan berkongsi video tersebut dalam talian.

Kisah itu mendapat perhatian orang ramai pada Rabu apabila penerbit berita media sosial Taxi Report TH berkongsi paparan skrin video itu di laman Facebook mereka.

Enam gambar paparan skrin yang disiarkan menunjukkan seorang wanita yang memakai pakaian seragam pelajar sebuah universiti mendedahkan buah dadanya. Dia juga dilihat memakai korset hitam.

“Adakah orang Thai membongkok begitu rendah?,” tanya pengendali halaman Facebook tersebut.

-fotoTaxi Report TH

Khaosod melaporkan, ketika mereka mencari suspek, Jabatan Pengangkutan Darat (DLT) telah menyoal siasat pemandu teksi berkenaan yang hanya dikenal pasti oleh media tempatan sebagai Pradit.

Walaupun hanya seorang individu dilihat dalam gambar di Facebook, menurut pemandu teksi itu, wanita itu tidak keseorangan sebaliknya menaiki teksinya bersama seorang lelaki.

Insiden berlaku sekitar pukul 10 pagi Rabu dengan kedua-dua mereka masuk ke dalam kenderaannya di Bangkok Metropolitan Administration General Hospital.

Dia mendakwa penumpang hanya diam sepanjang perjalanan sehingga mereka diturunkan di stesen MRT Khlong Toei, jadi dia tidak mengesyaki apa-apa tindakan luar biasa dilakukan di belakang kerusinya.

DLT sejak itu telah mengeluarkan amaran kepada semua pemandu teksi, mengarahkan mereka untuk melaporkan aktiviti tidak senonoh kepada pihak berkuasa dan memberi amaran kepada penumpang jika terdapat kejadian yang mencurigakan. –MSN

Sumber: mstar

Kim Kardashian hanya pakai baju dalam untuk ‘halloween’

PENAMPILAN seksi Kim Kardashian di pentas peragaan jenama Victoria’s Secret mencuri tumpuan ramai.

Bertemakan ‘halloween’, Kim Kardashian hanya memakai pakaian dalam berserta sepasang sayap putih.

Menerusi muat naik di Instagram, Kim bergambar dengan posing memberi ciuman seksi dan menulis kapsyen Halloween 2018.

Foto tersebut menerima hampir tiga juta tanda suka dan hampir 20,000 komen pengikut.

Bintang sensasi ini turut memaklumkan kostum yang digayakan itu merupakan pakaian yang dipinjamkan oleh jenama tersebut.

“Terima kasih @VictoriaSecret beri kami pinjam pakaian dan sayap untuk runway ini,” tulisnya.

Sumber: mstar

Juventus benam United di laman sendiri

MANCHESTER: Cristiano Ronaldo sekali lagi meraih kemenangan pada kunjungan kali kedua ke bekas kelab lamanya di Old Trafford namun kali ini tidak menjaringkan gol dengan Juventus menewaskan Manchester United 1-0 dalam aksi Liga Juara-Juara, awal pagi tadi.

Malah Ronaldo memainkan peranan penting untuk membantu jaringan Paulo Dybala pada minit ke-17 sekali gus membenarkan juara Itali itu mendahului dengan kelebihan lima mata ke atas United di puncak Kumpulan H.

Anak buah Jose Mourinho bagaimanapun masih berada di tangga kedua carta apabila Valencia terikat 1-1 di laman Young Boys dan mereka masih mempunyai kelebihan dua mata daripada pasukan dari Sepanyol itu.

“Juventus memiliki tahap kualiti yang berbeza, jujur saya katakan. Stabiliti dan pengalaman mereka berbeza,” akur Mourinho.

“Saya tiada komen dengan pemain saya dan tetap positif dengan kesungguhan mereka.”

Namun kekalahan keempat pada musim ini pastinya memberi kesan kepada spekulasi terhadap masa depan Mourinho.

Penjaga gol David de Gea beraksi cemerlang pada malam itu dengan menafikan beberapa percubaan.

Ronaldo menerima sambutan wira ketika kunjungan pertamanya ke Old Trafford sebelum ini bersama Real Madrid pada 2013 selepas menjaringkan 118 gol untuk United dalam enam musim dari 2003 hingga 2009.

Dalam tempoh itu, dia membantu Red Devils menjuarai tiga gelaran Liga Perdana Inggeris dan gelaran Liga Juara-Juara yang pertama daripada lima dimilikinya.

Pemain Portugis itu juga dibelenggu tuduhan rogol di Amerika Syarikat pada penyertaan awalnya di Juventus pada awal musim panas lalu.

Pemenang lima kali Ballon d’Or itu menafikan tuduhan dan menerima sokongan daripada kelab baharunya yang membayar 112 juta euro (RM534.87 juta) untuk menandatangani pemain berusia 33 tahun itu, Julai lalu.

Dan atmosfera sambutan yang diterimanya kali ini di United jelas berbeza dan hanya menerima sorakan kecil ketika namanya diumumkan dalam senarai barisan pemain Juventus.

VIDEO- “Baru darjah 6 dah berani..” – Gadis kongsi pengalaman diseluk kanak2 waktu tidur dalam bas

Kena gangguan seksual dalam bas. Ambil peringatan terutamanya perempuan. Silap besar aku tak bagi penampar tadi.

Menggigil tangan, bila jadi kat diri sendiri baru tahu. Yang tak pernah kena tu memang tak rasa apa, boleh gelak-gelak. Rasa trauma sampai sekarang. Ya Allah tak tahu nak cakap apa. Pertama kali dalam hidup kena macam ini.

Dalam bas balik semalam, bas bertolak lebih kurang pukul 12.30 malam. Jadi, dapat tempat duduk tiga dari belakang. Tanya driver, boleh tak kalau nak tukar tempat duduk single atau mana-mana tempat duduk lain yang kosong sebab macam tak selesa duduk belakangtepi tingkap sebelah penumpang lelaki.

Pemandu bas cakap tiada tempat duduk kosong dan tak boleh tukar tempat duduk, jadi redha saja lah. Okay takpe, tak kisah duduk macam biasa sebab sebelum ini naik bas, okay je tiada apa-apa pun.

 

Lebih kurang pukul 2.30 pagi, tengah nyenyak tidur rasa ada tangan orang menjalar dekat bahagian tengkuk nak masuk ke baju, dia sentuh dari dalam tudung okay, bukan sentuh katluar. Saya memang jenis yang sensisitif dan cepat terjaga, jadi terus terbangun.

Kau bayangkan apa yang aku nampak? Lelaki kat tempat duduk depan, tengok gambar, tengah bangun berdiri kat kerusi dia, mengadap aku. Kau bayangkan dia punya berani itu sampai tahap masukkan tangan bawah tudung aku dengan kat belakang aku ini ada ramai penumpang lain lagi (tapi semua tidur mati kot).

Bila-bila saja boleh kantoi berani sungguh jantan ni. Wei level jantan nie berani tahap apa? Sebelah aku ada orang kot. Aku terus terjaga tiba-tiba, panik jap, dia punya gelabah terus duduk balik tempat dia, tarik kerusi dia ke depan. Kau bayangkan kalau aku tak terjaga, tidur mati.

Aku menggigil rasa nak menjerit menangis, terus tak boleh tidur, waktu itu terfikir mahu bangun dan maki saja lelaki itu, tapi kau sabar kejap sebab semua orang tengah tidur dan tak nak ganggu. Tahan perasaan mahu menangis. Dia ingat aku sudah tidur balik kot, dalam pukul 3.30 pagi aku nampak dia tengah terjenguk-jenguk pakcik sebelah tak tahu nak buat apa, macam nak mencuri.

Aku bangun dari kerusi terus suluh dia guna kamera telefon. Aku tanya kau nak buat apa tu? Terkejut lelaki tu. aku lagi terkejut sebab ingat lelaki besar rupanya budak lagi, macam sekolah rendah dengan muka budak sangat.

Aku terus tanya kau nak raba aku kan tadi? Kau buat apa tadi kau ingat aku tak nampak? Muka dia sudah cuak, aku kejut kakak dia kat sebelah, masa ini aku sudah tak boleh tahan marah lagi.

Aku beritahu yang adik dia cuba nak ambil kesempatan kat aku, aku suruh tanya adik dia sendiri. Dia tanya betul ke kau cuba nak raba akak ni buat bukan-bukan? Budak ini mengangguk. Dia mengaku sambil buat muka bodoh tak bersalah. Waktu ini tak ingat nak rakam sebab tangah tahan marah dan tahan perasaan nak menangis.  n

Masih tak berpuas hati, dalam sejam lepas itu, aku tanya balik kakak dia, umur adik dia berapa. Masa ini aku cuba cakap baik-baik dengan kakak dia sebab kaka dia sudah macam mahu menangis.

Rupa-rupanya adik dia baru darjah 6 tapi sudah pandai buat benda yang tak senonoh macam ini. Aku tak boleh brain.

Moga jadi peringatan pada semua perempuan kalau menaiki bas. Berhati-hatilah. Tak payah tidur pun takpa. Tak payah tunggu orang besar, budak sekarang darjah 6 dah pandai nak raba orang, nak mencuri. Trauma dia sampai sekarang aku masih terrasa Tangan budak nie menjalar kat tengkuk aku nak masuk ke dalam baju.

Posted by Nuraiyshah AL on Monday, 15 October 2018

Nasib baiklah Allah bagi aku sedar. lambat sikit je sedar, setel tangan dia dalam baju dah. Tengah terbayang wei nasib perempuan yang kena rogol semua tu, Allah la, kena macam ini sudah terasa trauma sangat dah, orang yang kena lagi teruk?

Memang layak pencabul perogol pencuri semua nie kena hukuman berat. Hidup pun tak guna kalau perangai macam syaitan. Memang aku niat nak buat laporan polis, tapi sebab dia budak je aku lepas.

Kau memang nasib baik sebab kau budak lagi! Tapi ralat sikit patutnya aku bagi penampar sekali tadi sebab kau memang biadap budak.

Sumber : Nuraiyshah AL , ohmymedia

‘Mohon Deletelah Gambar Tu, Tak Senonoh’

Instagram merupakan sebuah sosial media yang terkenal dengan ciri-cirinya yang membenarkan si pengguna memuat naik gambar dan video. Disebabkan itu, ramai artis dan selebriti menggunakan platform tersebut untuk berhubung dengan peminat-peminat mereka.

Baru-baru ini, seroang pelakon Raysha Rizrose yang terkenal menerusi drama Pinggan Tak Retak Nasi Tak Dingin itu dihujani dengan komen-komen yang berbaur lu [email protected] menerusi gambar yang dimuat naik beliau di Instagram.

Menampakkan bentuk buah [email protected]@

Menerusi Instagram miliknya, beliau memuat naik sebuah gambar di dalam kereta dengan kapsyen yang ringkas. Namun ianya menarik perhatian netizen apabila baju yang dipakai beliau ketat sekaligus memperlihatkan bentuk buah [email protected]@. Bagaimanapun ada peminat Raysha yang memberi nasihat agar pelakon itu memadam gambar tersebut.

Dakwa mereka sebagai seorang artis, Raysha seharusnya menunjukkan contoh yang terbaik kerana perjalanan karier mereka sering menjadi perhatian peminat.

Dihujani komen lelaki [email protected]@l

Netizen yang prihatin … Sumber: Raysha Rizrose , ohbulan

Safawi Tak Pasti Jangka Hayat Karier

PETALING JAYA: Berstatus pemain bintang, Safawi Rasid tidak leka dibuai mimpi indah dan sedar kerjayanya dalam bola sepak tidak akan selalu di atas.

Justeru pemain prolifik muda Johor Darul Darul Ta’zim (JDT) itu berfikir panjang dan mengambil langkah bijak bagi memastikan kehidupannya selesa pada masa depan.

Dengan hasil titik peluhnya selaku penyerang bukan sahaja di kelab, malah dalam skuad kebangsaan, Safawi mula mengumpul asetnya sendiri.

Terbaharu pemain berusia 21 tahun kelahiran Dungun, Terengganu itu bersyukur kerana mampu membeli sebuah rumah banglo untuk dirinya.

“Buat masa sekarang rumah itu akan diduduki oleh mak ayahnya di kampung. Ia sebagai aset masa depan.

“Sebenarnya, sebelum ini saya sudah ubah suai rumah keluarga supaya mereka lebih selesa. Sekarang ada rezeki lebih lagi, jadi belilah satu rumah untuk saya,” ujarnya kepada mStar Online.

Sebelum itu, Safawi memuat naik video sekitar rumah banglo empat bilik di Insta Story yang mana bapanya turut kelihatan dalam video tersebut.

Jelas Safawi, dia mengambil langkah awal kerana dia sendiri tidak dapat menentukan jangka hayat kariernya sebagai pemain bola sepak.

“Sekurang-kurangnya selepas itu, kita sudah ada apa yang kita nak. Memang betul, duit kalau tidak pandai urus, ia akan hilang begitu sahaja.

“Mungkin selepas ini, saya merancang untuk membeli rumah di Johor Bahru, tempat saya mencari rezeki atau di Kuala Lumpur,” tambahnya.

Sumber: mstar

Dalam pada itu, Safawi  yang sentiasa tercalit dengan gosip panas apabila dikaitkan dengan artis wanita terus mahu komited mempamerkan aksi cemerlang dalam liga tempatan mahupun di peringkat antarabangsa.

“Kalau boleh mahu tingkatkan lagi prestasi dengan bantuan pemain senior, import serta jurulatih yang sentiasa memberi tunjuk ajar kepada saya dan pemain muda lain.

“InsyaAllah, esok (Sabtu) pada perlawanan kedua separuh akhir kedua bertemu Terengganu, saya akan cuba menjaringkan gol jika ada peluang,” katanya.