VIDEO – NETIZEN KECAM UCAPAN ELLY SURIATI YANG TERJERIT JERIT DIKHALAYAK RAMAI..

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi semalam telah ditahan selepas hadir memberi keterangan di pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM). Beliau walaubagaimanapun mengaku tidak bersalah dan mohon dibicara ke atas 45 pertuduhan pecah amanah jenayah, rasuah dan pengubahan wang haram.

Nurulhidayah Zahid bersama ahli UMNO semalam telah berkumpul di hadapan pejabat SPRM melakukan soladiriti buat Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi. Turut kelihatan pelakon Elly Suriati yang bersemangat memberi ucapan perjuangannya demi parti itu.

Ucapan semangat Elly Suriati

Katanya Ucapan Elly Suriati Malam Tadi….Bersemangat Betul…. Ngeri Pon Ade… 😅😅😅

Posted by Viral Media Johor on Thursday, 18 October 2018

Dalam video berdurasi 3:48 minit ini, Elly Suriati memberi ucapan penuh emosi demi pemimpin-pemimpin UMNO. Dia melaungkan kata-kata semangat buat parti yang dakwanya dijatuhkan dengan perang persepsi terhadap Datuk Seri Najib dan Datin Seri Rosmah Mansor.

Tambahnya, semangat juang mereka besar, mereka tidak takut sama sekali. Banyak yang telah UMNO lakukan, dan tiada siapa bisa menjatuhkan UMNO. Elly dengan tegas mengatakan ‘kamu’ tidak boleh menjatuhkan rakyat, tapi rakyat boleh menjatuhkan ‘kamu’.

Respon netizen

Sumber : Viral Media Johor via OhBulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *